onsdag 29 juli 2015

Fiffigt rottingbord



Fiffigt och tjusigt rottingbord/tidningsställ. Lätt att flytta. 



Medan jag sitter och väntar på att förmiddagskaffet ska bli klart tänkte jag visa er mitt senaste loppisfynd. För det facila priset av 70 kronor blev det lilla fina rottingbordet/tidningsstället mitt. Det fiffiga är att det är lätt att flytta, bara ta tag i de två handtagen och vips kan jag ställa det någon annanstans. Bordet har just nu utomhustjänst på verandan där det matchar perfekt till rottingstolarna.

Förresten är det väldigt bra med en veranda under tak en dag som denna då regnet fullkomligt öser ned. Lite härligt är det att höra regnet smattra mot taket, kura ihop mig över en bok och sörpla kaffe. Oj, nu tappade jag visst tråden. Mitt loppisfynd gjorde jag i Eskilstuna på den fina lilla affären Gammalt & Nött, ett ypperligt namn på en affär som säljer saker som vart med förr. I like, hoppas göra fler fynd där framöver. Nu är visst kaffet klart. Hej på er!


En känsla av att komma hem. Hoppas bordet ska trivas med de andra rottingmöblerna. 


onsdag 22 juli 2015

Ännu en uggla



Här är mitt fina vindspel i form av en klok uggla.



Här är en ännu en uggla från fablernas värld i min samling av ja, ugglor då rå. Tycker att den är kul att det är ett vindspel. Tror nog att jag är tämligen ensam om denna uggla. Köpte den för 50 kronor på en loppmarknad. Ett tag diskuterade vi om det kanske kunde vara en räv, men vi bestämde att det var en uggla. Ugglor har ju också tofsar som ser ut som små horn. För ugglor har ju inte några ytteröron. Som alltid älskar jag mina saker och även denna charmiga uggla såklart. Har inget emot lite småblåsiga sommardagar för att få höra dess lite mer dova klang. Som ett uggleho kanske? Ho, ho, ho, ho på er alla och fortsatt trevlig sommar!


Nu hoppas jag det blåser  lite lätt i alla fall så ugglan får spela.
 Och så önskar jag mer sol och värme förstås.